top of page
FOTO ESPIRAL PRIMAVERA MUSICAL VISTABELLA 2024 (1).png
ELS CONCERTS DEL 2024

25 MAI

KAMBRASS QUINTET

Interior de l'església

Dissabte 25 de maig

BACH TO ORIGINS

KamBrass Quintet


- Guillem Cardona Zaera, trompeta

- Joan Pàmies Magrané, trompeta

- Maria Servera Monserrat, trompa

- Xavier Gil Batet, trombó

- Oriol Reverter Curto, tuba


Orígens i Bach, dos grans temes que donen forma a la proposta musical que presenta KamBrass Quintet. Una primera part centrada en els inicis del quintet de metalls, amb música original per a la formació i un dels primers arranjaments propis, Catalunya del compositor I. Albéniz. Dos Bachs prenen el relleu del concert: el conegut J.S. Bach amb el Preludi i fuga original per a orgue, i el trompista americà Jan Bach amb l'obra original Rounds and Dances, formada per cinc moviments de diferents estils. Dues parts introduïdes per obres breus a manera d'obertura de compositors com a W. Lutoslawski i E. Granados per a donar principi a la proposta Bach to Origins.


a les 20.30 h

8 JUN

JUDIT NEDDERMAN & PAU FIGUERES

Interior de l'església

Dissabte 1 de juny

LAR


- JUDIT NEDDERMANN, veu

- PAU FIGUERES, guitarra


LAR, la nova proposta de

Judit Neddermann

és casa seva i a la vegada casa nostra.  Fa olor de llar, cruix, té humitats i la llum s’escola per cada racó.


La veu de la Judit ens acompanya sense impostures, de manera natural sent la peça essencial amb la qual està construïda la producció musical d’Arnau i Pau Figueres.


És un treball que veu del folklore ibèric i la música brasilera, estils que sempre han format part de la trajectòria de l’artista. A la cançó Pau hi col·labora una de les artistes amb més sensibilitat, la israelià Noa mentre que a la cançó “Vivo viva” hi trobem en Dani Black, un referent pel que fa a la tradicional música brasilera.
a les 20.30 h

8 JUN

ACTE DE CLOENDA DEL CENTENARI

Exterior de l'església

Dissabte 8 de juny

“Tot ple d’art, temple d’amor, joieta d’or”


ESPECTACLE DE CLOENDA

DEL CENTENARI DE L'ESGLÉSIA

DEL SAGRAT COR DE VISTABELLAEspectacle musical, visual i poètic per clausurar el centenari de la construcció de l'església que acull la Primavera Musical.


Hi participaran diversos artistes com ara Mireia Tarragó (soprano), Roger Padullés (tenor), Bruno Anguera (piano), Clara Brunet (soprano), Pau Puig (dolçaina), Txek: Francesc Aguilera i Nando Taló (txalaparta) o KamBrass Quintet. Un espectacle dissenyat per Marc Barceló.

a les 22.00 h

Calendari 2021: Eventos anteriores
bottom of page