top of page

sáb, 13 may

|

ESGLÉSIA DEL SAGRAT COR DE VISTABELLA

ABA TAANO

ABA TAANO ÉS UN QUINTET VOCAL UGANDÈS

Entrades esgotades
Veure els altres concerts
ABA TAANO
ABA TAANO

Horari i lloc del concert

13 may 2023, 21:30

ESGLÉSIA DEL SAGRAT COR DE VISTABELLA, Plaça del Doctor Gaspà Blanch, s/n, 43765 Vistabella, Tarragona, España

Notes del programa

El quintet vocal ugandès Aba Taano porta el seu gòspel africà a la Primavera Musical de Vistabella

La formació, que ha guanyat vuit premis internacionals en deu anys, actuarà a benefici de l’ONG ‘Música para salvar vidas’. Aba Taano fa una gira anual per diverses localitats del territori espanyol amb finalitats solidàries.

ABA TAANO significa “Els Cinc“, i està format per Derrick (baix i director), Mayanja (baix), Nabbale (mezzosoprano), Kimeze (baríton) i Kamoga (baix). A llarg dels seus deu anys d’existència el grup ha guanyat vuit premis internacionals de veus a cappella (el més recent l’any 2018 International A Cappella contest de Leipzig, Alemanya).

Amb el seu gòspel ens transporten a l’univers de la música vocal de qualitat a través de cants zulú, xhosa i bantu, soweto, així com també del gòspel americà, versions de pop i altres cançons del centre i sud d’Àfrica.

Els concerts d’Aba Taano suposen la principal font de finançament de l’orfenat que manté l’ONG “Música para salvar vidas” a Uganda: una trentena de nens i nenes a Kireka, als afores de Kampala, viuen i tenen una formació acadèmica gràcies al què es recapta als concerts d’Aba Taano.

Compra d'entrades

  • ENTRADA GENERAL

    Aquesta entrada és una taxa pública

    15,00 €
    Venta finalizada

Total

0,00 €

Comparteix el concert

Información del evento: Events
bottom of page