top of page

sáb, 17 jun

|

ESGLÉSIA DEL SAGRAT COR DE VISTABELLA

MARIA DEL MAR BONET & DANI ESPASA

NOSALTRES LES DONES

Entrades esgotades
Veure els altres concerts
MARIA DEL MAR BONET & DANI ESPASA
MARIA DEL MAR BONET & DANI ESPASA

Horari i lloc del concert

17 jun 2023, 21:30

ESGLÉSIA DEL SAGRAT COR DE VISTABELLA, Plaça del Doctor Gaspà Blanch, s/n, 43765 Vistabella, Tarragona, España

Notes del programa

Nosaltres les dones és el títol d’un poema de Edith Södergran, que Maria del Mar Bonet va musicar i enregistrar a finals dels setanta a l’àlbum Alenar (SonyMusic, 1977).

La cantantautora presenta un espectacle al voltant de l’unievrs de la dona, acompanyada de Dani Espasa al piano i a l’acordió. Plegats interpreten algunes de les poetesses i autores que formen part de la discografía i el repertori de l’extens cançoner de la mallorquina. Cançons de totes les èpoques de la trajectòria revisitades en clau de present al costat d’algunes de molt recents.

Maria del Mar Bonet i Dani Espasa col·laboren a l’escena des del juliol del 2000. El pianista és un dels musics més celebrats de l’escena catalana, i ha participat en gires de la cantant al Japo, als Estats Units, a Europa i al Nord d’Àfrica. A més de d’arranjar i dirigir-ne musicalment alguns dels espectacles, ha treballat frec a frec en obres discogràfiques de Bonet - Terra Secreta (Picap, 2007), i és un acompanyant habitual de la cantant als escenaris.

Compra d'entrades

  • ENTRADA GENERAL

    Aquesta entrada és una taxa pública

    15,00 €
    Entradas agotadas

Este evento está agotado

Comparteix el concert

Información del evento: Events
bottom of page