top of page

sáb, 26 sept

|

Església del Sagrat Cor de Vistabella

NAISA DUO / PRIMAVERA MUSICAL VISTABELLA 2020

NAISA DUO NEUS PLANA (flauta i percussió corporal) & MARIA CAMAHORT (guitarra)

Ho sentim! Les entrades per a aquest concert s'han esgotat.
Veure els altres concerts
NAISA DUO / PRIMAVERA MUSICAL VISTABELLA 2020
NAISA DUO / PRIMAVERA MUSICAL VISTABELLA 2020

Horari i lloc del concert

26 sept 2020, 20:30

Església del Sagrat Cor de Vistabella, Plaça del Doctor Gaspà Blanch, s/n, 43765 Vistabella, Tarragona, España

Notes del programa

NAISA DUO

NEUS PLANA (flauta i percussió corporal) & MARIA CAMAHORT (guitarra)

Naisa Duo presenta una proposta musical eclèctica i captivant, un projecte en el qual la percussió corporal, la improvisació, la interpretació i la composició convergeixen en una mateixa escena.

Neus Plana Turu (flauta i percussió corporal) i Maria Camahort (guitarra i arranjaments) són dues artistes polivalents que comparteixen una sòlida formació clàssica i l’afany mutu per apropar-se a altres mons més enllà de la partitura. Des del 2017 treballen en aquest projecte a duo investigant músiques per les quals se senten atretes, utilitzant el ritme com a fil conductor.

Buscant la seva pròpia aproximació a les diferents cançons, danses i obres, el seu programa actual combina obres de compositors clàssics i contemporanis amb peces treballades i expressades des de l'oralitat, la corporalitat i la improvisació. Un trajecte musical influenciat per melodies/temes dels segles XVI-XVII (Folies, Chaconne), tradicions orals de diferents cultures (cançons sefardites, turques, catalanes) i música escrita.

Des de la seva presentació a finals del 2017, Naisa Duo ha actuat en diferents sales i festivals, entre els quals: Casa Elizalde (Barcelona), el Conservatori de Tarragona, Joventuts musicals de Tarragona, Festival de Música als Jardins (Museu Pau Casals, el Vendrell), Garrigues Guitar Festival, Nota 79 (Barcelona), Festival de Calonge, Museu de Belles Arts (Castelló de La Plana), Recinte Modernista de San Pau (Barcelona), Conservatori de Tortosa, Música als Parcs, Auditori Caputxins (Joventuts Musicals de Figueres), etc.

Al Novembre del 2018 van presentar el seu projecte a Londres, a la prestigiosa sala Milton Court i a Cervantes theatre, l’únic teatre de la capital britànica especialitzat en dramatúrgia espanyola i latinoamericana.

Després d’una Residencia Artística a la Fundació La Plana en setembre 2019, els seus propers projectes inclouen concerts i tallers en territori català, així com diferents indrets de l’estat espanyol.

Compra d'entrades

  • ENTRADA GENERAL

    Aquest ticket permet l'accés al concert de NAISA DUA del dia 26 de setembre de 2020 a la Primavera Musical Vistabella 2020. Taxa pública.

    12,00 €
    Entradas agotadas

Este evento está agotado

Comparteix el concert

Información del evento: Events
bottom of page