top of page

sáb, 11 jun

|

Vistabella

PMV2022 / MAGALÍ SARE EN QUARTET

Esponja és el segon disc com a cantautora de la Magalí Sare després d'un llunyà Cançons d'amor i dimonis (2018).

Entrades esgotades
Veure els altres concerts
PMV2022 / MAGALÍ SARE EN QUARTET
PMV2022 / MAGALÍ SARE EN QUARTET

Horari i lloc del concert

11 jun 2022, 21:30

Vistabella, Plaça del Doctor Gaspà Blanch, s/n, 43765 Vistabella, Tarragona, España

Notes del programa

Esponja és el segon disc com a cantautora de la Magalí Sare després d'un llunyà Cançons d'amor i dimonis (2018).

La temàtica de les cançons d'aquest nou treball gira al voltant de la configuració de la pròpia personalitat posant l'èmfasi en les etapes de la vida que més van definint el nostre caràcter, la infantesa i l'adolescència, èpoques tendres, convulses i plenes de canvis. És un disc ple de confessions i ple de sentit de l'humor i la principal inspiració han estat les dones de la seva família: la mare, la germana, la neboda i també ella mateixa. Al disc també hi ha una versió d'una cançó del seu germà.

Així doncs, en aquest disc hi ha dues col·laboracions molt especials: la primera és amb en Salvador Sobral, que ja la vam descobrir amb el tema Sempre vens assim, produït per Sebastià Gris i ella mateixa, del qual se’n pot veure un videoclip, i la segona col·laboració són el grup Las Migas, que donen un color aflamencat a la cançó titulada ETC..

Gravat pràcticament durant tot l’any 2021, aquest disc ha estat enregistrat en diferents llocs: principalment a Olivera Estudi, a Banyoles, on ha treballat colze a colze amb el productor Pau Brugada, en espais singulars de Centelles i la Fundació La Plana on va gravar diferents guitarres amb en Sebastià Gris, a Estudis Ground de Cornellà del Terri on varen fer sessions de gravació amb el baixista Vic Moliner i el bateria Dídak Fernàndez i a BSO i a El Patio Estudio a Barcelona, on van gravar les col·laboracions del disc.

 • Magalí Sare, veu
 • Dani López, piano i electrònica
 • Sebastià Gris, guitarres
 • Josep Cordobés, bateria

Compra d'entrades

 • ENTRADA GENERAL

  Aquesta entrada és una taxa pública

  15,00 €
  Venta finalizada

Total

0,00 €

Comparteix el concert

Información del evento: Events
bottom of page