top of page

dom, 11 oct

|

Església del Sagrat Cor de Vistabella

QUINTET MONTSANT / PRIMAVERA MUSICAL VISTABELLA 2020

El Quintet Montsant, format per músics de gran trajectòria i molt arrelats a les comarques tarragonines, ofereix un concert anomenat: "Orient.cat"

Ho sentim! S'han esgotat les entrades per a aquest concert.
Veure els altres concerts
QUINTET MONTSANT / PRIMAVERA MUSICAL VISTABELLA 2020
QUINTET MONTSANT / PRIMAVERA MUSICAL VISTABELLA 2020

Horari i lloc del concert

11 oct 2020, 20:30

Església del Sagrat Cor de Vistabella, Plaça del Doctor Gaspà Blanch, s/n, 43765 Vistabella, Tarragona, España

Notes del programa

El Quintet Montsant és un projecte creat per destacats músics catalans que, més enllà de portar una àmplia i dilatada trajectòria orquestral, de música de cambra i en el camp de les noves músiques, senten la necessitat de fer música junts.

La idea del grup és abordar el repertori contemporani creat o arranjat per a quartet de corda i percussió, oferint als espectadors una col·lecció de músiques tacades per la influència ètnica. Units per la idea que la música no té etiquetes i que cal apropar el repertori actual a l’espectador, el quintet presenta un concert atípic i desenfadat que mescla tradició i contemporaneïtat en el més pur estil segle XXI.

orient.cat

Aquest programa presenta un repertori format per obres de compositors contemporanis catalans i d’arreu del planeta on el fil conductor és l’orientalisme. Orient.cat mostra com els compositors es nodreixen d’elements com ara els ritmes d’amalgama, harmonia amb un fort regust modal i estructures pròpies del que s’ha conegut com a minimalisme. També hi podem escoltar taques de flamenc, jazz i del llenguatge rítmic indi Konakol.

Tots aquests elements, interpretats per el quartet de corda i la percussió, fan que el concert esdevingui una proposta amena, excitant i diferent per al públic ja habituat a la música de cambra.

Compra d'entrades

  • ENTRADA GENERAL

    Aquest ticket permet l'accés al concert del Quintet Montsant del dia 11 d'octubre de 2020 a la Primavera Musical Vistabella 2020 - Taxa pública

    12,00 €
    Venta finalizada

Total

0,00 €

Comparteix el concert

Información del evento: Events
bottom of page