top of page

dom, 29 oct

|

ESGLÉSIA DEL SAGRAT COR DE VISTABELLA

VILART ENSEMBLE

JOVES MUSICS KM0 TRONANT A L'ORIGEN

Entrades esgotades
Veure els altres concerts
VILART ENSEMBLE
VILART ENSEMBLE

Horari i lloc del concert

29 oct 2023, 20:00

ESGLÉSIA DEL SAGRAT COR DE VISTABELLA, Plaça del Doctor Gaspà Blanch, s/n, 43765 Vistabella, Tarragona, España

Notes del programa

Vilart Ensemble neix el 2018, i el formen un grup de joves músics procedents de la demarcació de Tarragona, que decideixen tornar a l’origen per compartir les vivències i els aprenentatges que han adquirit al llarg de la seva carrera musical en centres de renom com l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), el Conservatori Superior de Música del Liceu, el Royal College of Music (RCM), el Trinity Laban Conservatory of Music and Dance de Londres, o el Conservatorium Maastricht, entre d’altres.

El projecte artístic consisteix en aproximar al públic tant a obres mestres del repertori clàssic per a clarinet i quartet de corda, com a obres contemporànies, mantenint així un peu al passat, i un altre al present, que esdevindrà futur. Mitjançant la música de cambra, el quintet explora les possibilitats sonores i els registres de cada instrument en un repertori que comprèn des de Mozart fins a Julio Domingo, passant per Weber, Glazunov, Schumann, Brahms, Txaikovski i Bruce.

Aquest format també ofereix la possibilitat de reorganitzar la instrumentació al servei de la creació de programes poc freqüents i/o heterogenis que donin espai als compositors actuals, promovent la interacció, la creativitat i el suport en la creació d’un teixit cultural sòlid i de qualitat.

PROGRAMA: TORNANT A L'ORIGEN

‘Tornant a l’origen’ és la creació d’un programa, un context, un espai i un temps per rememorar el moment de la naixença i procedència de Vilart Ensemble.

El relat apassionat, ben arrelat, i alhora íntim que caracteritza el Quintet en si menor per a clarinet i quartet de corda de Johannes Brahms, quintet emblemàtic del repertori cambrístic, en contrast amb l’obra pintoresca de Bruce, Glazunov i Txaikovski, conforma un programa que estableix vincles entre les obres mestres i les emergents.

VILART ENSEMBLE

 • Adrián Morena i Cristina Morell, violins
 • Anais Pasanau, clarinet
 • Helena Sánchez, viola
 • Guillem Vellvé, violoncel

Compra d'entrades

 • ENTRADA GENERAL

  Aquesta entrada és una taxa pública

  15,00 €
  Venta finalizada

Total

0,00 €

Comparteix el concert

Información del evento: Events
bottom of page