top of page

5 concerts de petit format

banner imatge vistabella 2022.png

modernisme, patrimoni, cultura

La Primavera Musical a Vistabella va néixer el maig del 2018 amb la voluntat d’apropar el món artístic i musical del moment a l’Església del Sagrat Cor de Vistabella. Un espai modernista que ha resultat ser del tot idoni com a escenari per a concerts de música de cambra.

El cicle ja ha celebrat quatre edicions amb un pressupost ajustat finançat en part per petites subvencions de l’administració pública, la recaptació de les entrades i per patrocinis privats. Amb la voluntat de créixer, busquem, doncs, la qualitat dels nostres concerts sempre ajustat a les mides i característiques de l'espai. La bona rebuda per part del públic i dels artistes ens esperona a seguir impulsant aquesta iniciativa que busca oferir una programació variada.

Es van proposar 4 línies per dissenyar la proposta musical repartides en els 5 concerts que podem definir de la següent manera:


- Musica vocal (grups i solistes)

- KM. 0 | Artistes d’aquestes comarques

- CAMBRA | Música instrumental

- Música tradicional i popular

Inici 2021: Acerca de

Una programació variada

Contacte

El cicle està organitzat conjuntament per l'Ajuntament de La Secuita, l'Arquebisbat de Tarragona, la Parròquia del Sagrat Cor de  Vistabella amb el suport del Departament de Cultura i la Diputació de Tarragona

Plaça del Doctor Gaspà Blanch, s/n, 43765 Vistabella, Tarragona

625 948 253

Instagram

¡Gracias por tu mensaje!

bottom of page