top of page
1.JPG
PROGRAMA MA ROGER MORELLÓ: Imagen

ROGER MORELLÓ & CHIA-YING CHUANG

VIOLONCEL I FLAUTES DE BEC

PROGRAMA MA ROGER MORELLÓ: Texto

BAROQUE MEETS JAZZ

Barroc i Jazz, qui diria que poguessin sonar en un mateix concert?
Tots els compositors de música clàssica han estat influenciats pels compositors barrocs i, de la mateixa manera, els compositors actuals ho han estat, d’una manera o altra, també pel Jazz.


Així doncs, escoltareu un programa que anirà des del barroc de J. S. Bach fins a compositors amb una forta influència del Jazz com ara Gershwin o Leenhouts.


En aquest concert també tindreu la possibilitat d'escoltar quatre tipus de flauta de bec.

1.JPG
1_edited.jpg
1_edited.jpg
PROGRAMA MA ROGER MORELLÓ: Acerca de nosotros

PROGRAMA DE CONCERT

BAROQUE MEETS JAZZ

Georg Philipp Telemann (1681-1767)
   Duetto TWV 40:107

        I. Affettuoso
        II. Allegro
        III. Andante
        IV. Presto


Stefan Thomas (*1968)
   Drei Bagatellen (tres minúcies) per a flauta de bec

        II. Ambivalente
        III. Scherzando


Marin Marais (1656-1728)
       
Les Voix Humaines - Les veus humanes (arr. Roger Morelló Ros)


J. S. Bach (1685-1750)
   Concert de violí BWV 1041

          Allegro
          Andante
          Allegro assai


George Gershwin (1898-1937)
         Summertime

------------


Carl Friedrich Abel (1723-1787)
       Allegro en re menor, WKO 208 (arr. Roger Morelló Ros)


Johann Sebastian Bach (1685-1750)
    Partita II in d-Moll, BWV 1004 (arr. Roger Morelló Ros)
          Sarabande


Marilyn Bliss (*1954)
     
  Blue Dawn


Gioachino Antonio Rossini (1792-1868)
    Duet
         I. Allegro
         II. Andante Molto
         III. Allegro


Paul Leenhouts (*1957)
        Daido

PROGRAMA MA ROGER MORELLÓ: Lista

ROGER MORELLÓ

VIOLONCEL

Neix a Reus el 1993. Ha actuat per nombrosos països i en importants sales com el Palau de la Música Catalana, la Filharmònica de Berlín, l’Auditori Pau Casals o la Casa Milà d’on n’ha sigut Artista Resident 18/19.

    Ha estat convidat en festivals com Orpheo Music Festival, Euregio Musikfestival, Impressions Classic Festival, Musethica International Chamber Music Festival Berlin, Aurora Winter Classic Festival, Festival Echo i ha compartit escenari amb artistes de renom com Damian Martínez, Maria Kliegel, Anthea Kreston (Artemis Quartet), Stephan Forck (Hanns Eisler Berlin), Daniel Austrich (Michelangelo Quartet), Mirjam Tschopp (Universitat de Viena), Kathrin ten Hagen (Universitat de Weimar).
   Ha estudiat amb David Blay a Vila-seca, amb Damian Martínez a Musikene i actualment cursa Diploma de Solista amb Maria Kliegel a Colònia (Alemanya) recolzat per la Deutschslandstipendium i la Beca Güell.
   Ha obtingut 16 premis en concursos nacionals i internacionals. És membre de la fundació Yehudi Menuhin, que inclou dur a terme concerts socials. Ha estat becari del W. Richard-DörkenStiftung i va ser guanyador d’una beca Humboldt 2016/17. A més, ha enregistrat per a Catalunya Música, per a la Ràdio Nacional d’Espanya i ha estat retransmès per la BBC.

www.rogermorelloros.com

1_edited.jpg

CHIA-YING CHUANG

FLAUTES DE BEC

Chia-Ying Chuang (Taiwan) estudia el Superior de Música de piano a la Universitat Nacional Chiayi de Taiwan. El 2014 acaba el Superior de flauta de bec a la Universitat de Colònia amb Ursula Schmidt-Laukamp amb la millor nota i des del 2018 cursa dos masters amb ella i amb Kerstin de Witt.
   Ha gravat per a la Ràdio Alemanya i ha actuat a Noruega, Bèlgica, Països Baixos, Taiwan i Alemanya. A més, ha estat guardonada diverses vegades al Concurs Nacional de Taiwan de flauta de bec.
   Li entusiasma la música de cambra i la docència. Des del 2016 té un trio de flautes de bec (Bux-Ensemble) amb qui toca sovint en diversos festivals de renom com el Fringe Utrecht Early Music Festival. Amb Bux-Ensemble va fer una gira de concerts per Taiwan el 2019, recolazada pel Goethe-Institut Taipei i, des del 2018, és membre de la fundació Yehudi-Menuhin. Actualment és professora a la Rheinische Musikschule i a la Rodenkirchen Musikschule de Colònia.   
   Està compromesa en la difusió de la música contemporània. Sovint interpreta obres de compositors actuals. El 2018, doncs, el seu Bux-Ensemble va rebre una subvenció per a fer un encàrrec d’una obra i tocar-la en la sèrie de concerts de Plattform für künstleriche Produktion.

1_edited.jpg
PROGRAMA MA ROGER MORELLÓ: Servicios
bottom of page